Štenderaj

“Štenderaj” je nova linija majica, čijom kupovinom pomažete opstanak Liceulice fonda, a ujedno sebi pribavljate unikatan komad odeće na kome će vam svi zavideti! Noseći majicu sa nekom od naših ilustracija, širite dobre vesti za zajednicu i  istovremeno podržavate naše prodavce.

Svaka „Štenderaj“ majica ima svoju priču, nosi svoju poruku. Nastale su tako što su nam naši prijatelji, umetnici, poklonili svoje ilustracije, a za ostalo smo se snašli sami. Svaka kupljena majica, to je novi broj magazina Liceulice, to još posla i zarade za naše prodavce.

Autori svih ilustracija su mladi dizajneri i ilustratori Vanja Vikalo Linnch, Tanja Stevanović, Nikola Puzigaća, Bratislav MilenkovićFilip Pomykalo, Monika Lang, BECHA, Daniel Kovač, Marina Milanović, Sanja Stojkov, Sanja Drakulić, KURS.

Majice su prvi put zvanično predstavljene u okviru LICEULICE nedelje, na beogradskom splavu 20/44. Specijalni gost-voditelj bio je Daško Milinović iz čuvenog radio-dvojca Daško i Mlađa, a priliku da se oprobaju kao manekeni dobili su prodavci magazina: Mirko Ondrik, Ilija Ondrik, Milan Skokić, Dušan Marisavljević, Marko Vuković i David Janković.

Druga kolekcija nastala je tokom finansijske krize sa kojom se LICEULICE suočilo u avgustu 2016. godine tako što su dizajneri slali svoje ilustracije kao podršku, a prodajom majica fond LICEULICE je uspeo da prevaziđe najveću krizu do sada.

Treća kolekcija nastala je u prvoj polovini 2017. godine na poziv dizajnerima od strane fonda LICEULICE, a kao jedan od permanentnih načina podrške svim programima LICEULICE.

Majicu s izabranom ilustracijom možete naručiti preko Facebook stranica Liceulice i Štenderaj, ili preko mail adresu donacije@liceulice.org.

Cena starih kolekcija je 1400 dinara, a novih majica je 1700 dinara. Do kraja jula, za svake dve kupljene majice iz stare kolekcije, dobijate jednu besplatno!

Majice možete uzeti ili u našoj kancelariji ili vam ih možemo poslati Post Expressom (mi preuzimamo troškove slanja).

Pogledajte katalog OVDE.

Kolekcija I

 

 

Kolekcija II

 

 

Kolekcija III

 

 

Advertisements

One thought on “Štenderaj

  1. Pingback: Ko su tvoji novogodišnji heroji? | Jovana Miljanovic

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s