Štenderaj

“Štenderaj” je nova linija majica, čijom kupovinom pomažete opstanak Liceulice fonda, a ujedno sebi pribavljate unikatan komad odeće na kome će vam svi zavideti! Noseći majicu sa nekom od naših ilustracija, širite dobre vesti za zajednicu i  istovremeno podržavate naše prodavace.

Svaka „Štenderaj“ majica ima svoju priču, nosi svoju poruku. Nastale su tako što su nam naši prijatelji, umetnici, poklonili svoje ilustracije, a za ostalo smo se snašli sami. Svaka kupljena majica, to je novi broj magazina Liceulice, to još posla i zarade za naše prodavce.

Za ovu prve dve serije, odabrali smo 10 radova prethodno objavljenih u magazinu, čiji su autori mladi dizajneri i ilustratori Vanja Vikalo Linnch, Tanja Stevanović, Nikola Puzigaća, Bratislav MilenkovićFilip Pomykalo, Monika Lang, BECHA.

Majice su prvi put zvanično predstavljene u okviru LICEULICE nedelje, na beogradskom splavu 20/44. Specijalni gost-voditelj bio je Daško Milinović iz čuvenog radio-dvojca Daško i Mlađa, a priliku da se oprobaju kao manekeni dobili su prodavci magazina: Mirko Ondrik, Ilija Ondrik, Milan Skokić, Dušan Marisavljević, Marko Vuković i David Janković.

Majicu s izabranom ilustracijom možete naručiti preko Facebook stranica Liceulice i Štenderaj, ili preko mail adresu donacije@liceulice.org. Cena majica je 1700 dinara. Majice možete uzeti ili u redakciji ili vam ih možemo poslati Post Expressom (mi preuzimamo troškove slanja).

Pogledajte katalog OVDE.

Kolekcija I

Kolekcija II

One thought on “Štenderaj

  1. Pingback: Ko su tvoji novogodišnji heroji? | Jovana Miljanovic

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s