Liceulice od sada i u Novom Sadu

Na kraju još jedne uspešne godine u kojoj smo po prvi put izašli sa sedam brojeva magazina, zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da smo uspeli da proširimo našu prodajnu mrežu. Magazin Liceulice od ovog meseca moći ćete da kupite i na ulicama Novog Sada. Ovo je samo još jedan od načina da povećamo vidljivost, uputimo na različita važna pitanja i teme koje zajedno otvaramao i o kojima pišemo, kao i da u prodaju uključimo još novih prodavaca i prodavačica kojima je prodaja našeg magazina jedna od retkih prilika da zarade novac i vrate se u društvene tokove iz kojih su na različite načine bili isključeni.

Naime, u partnerstvu sa Domom za duševno obolela lica Čurug počinjemo sa prodajom u Novom Sadu, u nadi da ćemo u godini koja nam predstoji doći u što više gradova u kojima postoje čitaoci i čitateljke koji bi ovo što mi radimo prepoznali kao važno. A, sigurni smo, mnogo je takvih gradova u koje tek treba da stignemo. Za sada, magazin Liceulice možete kupiti na Winter Festu na novosadskom Trgu Slobode.

25532132_1261263440683858_754828918697303561_o

Koordinatorka novosadske prodaje našeg magazina Milena Gatarić o saradnji Liceulice i Doma za duševno obolela lica Čurug kaže: „Zbog česte stigmatizacije osobe sa psihičkim smetnjama veoma teško dolaze do posla i prilike da ostvare nova poznanstva, što je neophodno za sadržajniji i kvalitetniji život. Program Liceulice je idealna prilika za stanare Doma da se radno angažuju, ekonomski osnaže i da domsku svakodnevicu zamene raznolikim aktivnostima u zajednici“.

Ako se naš magazin već pojavio na ulicama grada u kome živite, ne oklevajte, kupite što pre svoj primerak, jer kupujući Liceulice pomažete drugima, a čitajući Liceulice, pomažete sebi! U slučaju da magazin još uvek nije stigao do vas, pretplatite se, donirajte u skladu sa svojim mogućnostima, ili poručite neki predmet iz naše aktivističke kolekcije Iz dobrih razloga, koja je dostupna i preko Kupinda. Ukoliko živite u inostranstvu, na raspolaganju vam je naš  Paypal račun.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s