Novi i stari prijatelji: Telekom, Eurobanka, Hajat, Delta siti, RTS

Dovoljno dugo smo već na sceni da smo uspeli da zaslužimo poverenje mnogih sponzora i donatora, koji mogu biti sigurni da je njihov novac ili poklon otišao u prave ruke: ljudima kojima je najpotrebniji. Tokom zimskih meseci, naši prodavci su se obradovali novim kabanicama, kapama i majicama koje su stigle iz Telekoma, posetili su Eurobanku i Hajat, konačno se vratili u Delta siti, a o njima je snimila prilog i ekipa RTS-a.

 20170315_120023

Telekom je jedna od kompanija koja nas podržava od samog početka, finansijski i na druge načine. Ovaj put su se javili sa željom da doniraju 40 potpuno novih kabanica, 80 kačketa i 80 majica za naše prodavce, na čemu smo im veoma zahvalni.

U proteklom periodu, naši prodavci su organizovano posetili Hajat, Eurobanku i Metro, gde su ukupno prodali preko stotinu primeraka. Uz prodaju i upoznavanje sa zaposlenima, u Hajatu je naša prodavačica Nataša Naca Bojanić bila u žiriju za izbor najlepše jelke u hotelu.

Vest koja nas je veoma obradovala jeste da je posle dužeg vremena omogućena opet prodaja u Delta sitiju, u kom nismo bili prisutni od leta 2015. godine. Naši prodavci su prisutni petkom, subotom i nedeljom popodne svakog prvog vikenda u mesecu, tako da, ako već krećete u šoping put Novog Beograda, birajte vikend u kom možete i da direktno pomognete nekome ko se bori za svakodnevni opstanak: kupite magazin od naših prodavaca, ohrabrite ih i uputite im neku lepu reč, verujte da će vam se vratiti. Vikendi kada možete u ovom popularnom tržnom centru kupiti magazin svaki put se najavljuju nekoliko dana ranije, putem posebnih plakata.

Veoma zapažena emisija o osobama s invaliditetom „Mesto za nas“, koja se već godinama emituje na RTS-u, u svom 142. izdanju posvećena je inkuziji kroz aktivizam, a otvara je upravo opsežan prilog o našem magazinu. Pored članova redakcije, u njemu učestvuju i prodavci Mirko Ondrik i Goran Petković, a ako ste propustili da pogledate emisiju možete to učiniti ovde.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s