Praznični pokloni iz dobrih razloga

Novogodišnje i božićne praznike svi željno iščekujemo. Da bismo ih učinili lepšim za što veći broj ljudi, udružili smo snage sa Kupindom. Predstavljamo vam “Poklone iz dobrih razloga“! Ove jedinstvene poklone možete naručiti u posebnoj kategoriji na Kupindu i svakim novim darivanjem usrećiti ne samo onoga kome je pokon namenjen, već još najmanje jednog korisnika usluga organizacije Liceulice.

liceulice-featured

Koga usrećujem kupujući Poklone iz dobrih razloga?
Pre svega, korisnike usluga organizacije Liceulice – ulične prodavce Marka, Davida, Milutina, Nacu, Mirka, Iliju i mnoge druge.
Zatim brojne dizajnere i poznate ličnosti koje su se do sada uključile u rad i pružile podršku programima Liceulice – Aleksandru Ninu Knežević, Vladimira Stevanovića, Bratislava Milenkovića, Aleksandra Sašu Škorića, Sanju Stojkov, Vanju Vikalo Linnch, Nikolu Puzigaću, jachim.993, Branka Bobića, Andreu Boroš, Janu Vuković, Moniku Lang, Tanju Stevanović i mnoge druge.
I naposletku, sebe i svoje najbliže kojima je poklon namenjen, jer znaju da su deo veće priče, priče koja vraća nadu u bolje sutra za sve nas.

Kako sve mogu da se uključim?
Kupovinom bilo kog od poklona iz dobrih razloga  Liceulice ostvaruje prihod od koga finansira svoj dalji rad. Tokom godine, individualnim i korporativnim donatorima na raspolaganju su: pretplata na magazin „Liceulice“, kupovina nekog od aktivističkih proizvoda (majice, godišnji kalendar za 2017, magneti) i individualne i korporativne donacije.

Uključite se još danas, donirajte u skladu sa svojim mogućnostima, i pomozite nam da zajedno stvaramo bolje društvo za sve!

Zahvaljujući vašoj podršci svakim danom sve više naših građana i građanki može da računa na siguran izvor prihoda, psiho-socijalnu i ekonomsku pomoć.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s