Primeri solidarnosti na delu: HVALA SVIMA!

Na humanitarnim VIP karaokama u beogradskom Immo centru pobedio je glumac Ivan Tomić, i nagradu od 50.000 dinara poklonio nama. Firma Halifax Consulting d.o.o. je rešila da novac koji bi potrošila na prigodne novogodišnje poklone poslovnim partnerima – donira Fondu LICEULICE, a sajt Kupindo želi da promoviše naše proizvode u okviru programa društveno odgovornog poslovanja. Svima smo veoma zahvalni, ali i ponosni što smo pokrenuli neke pozitivne promene u našem društvu.

dsc_0547-copy-2

Glumac Ivan Tomić, po mnogima naš najbolji stand-up komičar, svojim nastupom na humanitarnim karaokama je oduševio žiri i osvojio nagradu od 50.000 dinara. U prostorijama našeg udruženja, Ivan je ček uručio direktoru Milosavu Marinoviću, a volonteri i prodavci magazina iskoristili su priliku i za zajedničku fotografiju. Ivan je i ranije pomagao Liceulice, pa za njega nije bilo dileme kome proslediti nagradu, a organizatorovog događaja, kao i medijski pokrovitelj, portal Headliner.rs, obećali su da će i ubuduće pomagati projektu Liceulice, čiji je cilj socijalno i ekonomsko osnaživanje osoba sa margina društva.

Veoma nas je obradovala inicijativa sajta Kupindo, koji nam je ponudio besplatnu uslugu pretplate na magazin i onlajn prodaje Liceulice proizvoda, kao i naslovnu stranu, blog i druge oblike marketinške podrške. Brojni korisnici ovog sajta celokupnu ponudu sada mogu pronaći na stranici Pokloni iz dobrih razloga.

executive-group

Kako izgledaju korporativna filantropija i razvijena društvena odgovornost u poslovnom svetu pokazale su agencija Executive Group, koja se pridružila #selfieless akciji i svim svojim zaposlenima uplatila godišnju pretplatu na Liceulice, i firma Halifax Consulting d.o.o, koja je Fondu Liceulice donirala 50.000 dinara, umesto slanja standardizovanih novogodišnjih poklona svojim poslovnim partnerima (od kojih bi većina ionako ubrzo završila na otpadu). Ukoliko ste u mogućnosti, sledite njihov primer – umesto da svoj novac usmerite ka centrima moći, koji se uglavnom ponašaju izrabljivački prema radnicima kako bi proizveli što jeftiniju robu, pomozite naše, ili neko drugo udruženje koje radi posao od koristi za zajednicu!

Advertisements

2 thoughts on “Primeri solidarnosti na delu: HVALA SVIMA!

  1. Pingback: Halifax podržava LICEULICE | Halifax consulting

  2. Pingback: Halifax podržava LICEULICE | Halifax consulting

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s