Nova serija aktivističkih kalendara i majica

Stigli su nam novi kalendari za 2017. godinu, kao i ograničena serija majica i magneta sa ilustracijama podrške, koje su nam u teškim trenucima stizale od naših prijatelja umetnika.

na-delu3

Opstanak Fonda Liceulice u velikoj meri zavisi od razumevanja zajednice za posao koji radimo. Tako i nedavnu krizu ne bismo uspeli da prebrodimo sami, bez svesrdne pomoći čitalaca, pretplatnika, donatora i svih koji su se uključili u borbu za opstanak magazina Liceulice, koji je za naše prodavce ne samo izvor prihoda, već i nezamenljiv oblik socijalizacije. Zato vas molimo da i dalje budete uz nas – tako što ćete umesto komercijalnih poklona, čijom ćete kupovinom pomoći velike korporacije, odabrati aktivističke novogodišnje (i druge) poklone iz Liceulice radionice! Pozivamo vas da – koristeći Liceulice kalendare, noseći ili poklanjajući naše majice – širite poruke nade i solidarnosti, kao i aktivistički duh koji kaže da se za svaku promenu na bolje moramo izboriti.

nikola-puzigacaU prijateljskom kafiću Zaokret nedavno smo predstavili novu seriju kalendara, majica i magneta, koje možete videti i na Facebook stranicama Liceulice i Štenderaj. Odaberite majicu za sebe ili neku dragu osobu, a prilikom poručivanja obavezno naznačite veličinu koju želite (majice su dostupne u ženskoj varijanti (veličine S i M), i muškoj – klasičan T-shirt (veličine M, L i XL), po ceni od 1400 dinara.) Požurite, pošto će ova ograničena serija majica biti dostupna samo do februara 2017! Stoni kalendari napravljeni su u malom formatu, koji će odgovarati svakom radnom prostoru, a njihova cena je 450 dinara. U ponudi su i magneti sa istim motivima, po ceni od 100 dinara, kao i specijalna ponuda: kalendar + magnet za 500 dinara. Majice, kalendare i magnete možete poručiti putem mejl adrese donacije@liceulice.org, ili Facebook stranice Liceulice. Ukoliko živite u inostranstvu, postoji i mogućnost da plaćanje izvršite i preko servisa Paypal!

jana-vukovic

Zahvaljujemo se umetnicima koji su nam poklonili svoje radove za ovu seriju. To su: Branko Bobić, Nikola Puzigaća, Aleksandra Nina Knežević, Aleksandar Saša Škorić, Vladimir Stevanović, Bratislav Milenković,  Sanja Stojkov, Vanja Vikalo Linnch,  Andrea Boroš, Jana Vuković, Monika Lang, Tanja Stevanović i jachim.992.

vladimir-stevanovic

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s