Prodavci magazina Liceulice na novim lokacijama

Mreža prodavaca se uvećava to je znak da radimo dobar posao, i da smo zadobili poverenje onih koji su ga odavno izgubili pod udarcima života. U Beogradu ćete naše prodavce od sad sretati i u Skadarskoj, Cetinjskoj (oni će pokrivati i novu kulturno-industrijsku zonu u tom kraju), kao i u Knez Mihailovoj. 

U Skadarskoj i Cetinjskoj ulici, magazin ćete moći da kupite od Milana i Milutina, a Jelenu potražite u gornjem delu Knez Mihailove, bliže Kalemegdanu.

Prodajna mreža trenutno broji oko sto prodavaca u Beogradu, Novom Sadu i Pančevu (uskoro i u Gornjem Milanovcu), koji prodaju približno 6 hiljada primeraka po broju. Redovnih ima oko 25 – to su oni koje kupci već znaju po imenu, pošto svaki od njih ima svoje mesto na kom prodaje, i svoju klijentelu. Najuspešniji prodavci već duže vreme zarađuju između 30000 i 50000 dinara mesečno.

Našu distributivnu mrežu čine prodavci koji rade samostalno, kao i druge teško upošljive osobe – korisinici/e sedam organizacija iz Beograda, Novog Sada i Pančeva (Kreativno edukativni centar – KEC Društvo MNRO ZvezdaraUdruženje „Živimo zajedno“Udruženje Duša i Prihvatilište za odrasla i stara licaŠOSO „Milan Petrović“Ženska Mirovna Grupa – ŽMIG). Ukoliko želite da se priključite distributivnoj mreži, pišite nam na marko.tomasevic@liceulice.org, ili se javite na telefon: 0606423813.

mara

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s