NOVO – Pretplata za inostranstvo!

Javljaju nam se često ljudi  iz inostranstva sa željom da pomognu, a i da redovno dobijaju naš magazin. Od sada je i to moguće uplatom na naš devizni račun. Želimo da verujemo da će širenje dostupnosti magazina doprineti i širenju vizije sveta u kom želimo da živimo.

Kao i slučaju pretplate u zemlji, reč je zapravo o obliku donacije kojom se podržava naš program , a magazin se u znak zahvalnosti dobija kao poklon. Kada se pretplatite na magazin, obezbeđujete našim prodavcima sigurnu zaradu, a organizaciji pomažete da i dalje uspešno radi. To je dovoljan razlog da priuštite sebi, redovno i na vreme, magazin koji se čita dugo, i po nekoliko puta, znajući da kupujući Liceulice pomažete mnogima, a čitajući Liceulice pomažete sebi.

Napominjemo i da se pretplata odnosi na određen broj primeraka (6), a ne na određen broj meseci, jer LICEULICE izlazi svakog drugog meseca. Pretplatu možete takođe i pokloniti dragoj osobi, a postoji i mogućnost da osoba uz prvi magazin dobije i pismo u kome se objašnjava da je to poklon i od koga.

Konkretne instrukcije za uplate iz inostranstva su sledeće: prilikom donacije od najmanje 20€, pretplatnici u inostranstvu obezbeđuju sebi šest primeraka magazina LICEULICE. Zbog skuplje poštarine za slanje pošiljki van Srbije, taj iznos je nešto veći nego što magazin košta u zemlji. Obavezno nam pošaljite potvrdu da ste uplatili novac, i adresu na koju želite da dobijate magazin. Ove informacije nam možete poslati na mejl ivana.misovic@liceulice.org, ili u privatnoj poruci na našoj FB stranici.

Broj računa na koji treba uplatiti donaciju je: IBAN: RS35340000001100676487. Primalac je Udruženje “Liceulice”, Svetozara Markovića 42, Beograd. Banka: ERSTE Bank a.d., Novi Sad, SWIFT: GIBARS22.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s