LICEULICE proslavilo 5 godina dobrih razloga

Prošlo je 5 godina u kojima smo osvajali nove ulice, dobili male i velike bitke, štampali reči za bolje dane i bolje društvo, naučili još prodavaca zašto je važno ne odustajati i pokazali mnogima da grad pripada svima. U četvrtak uveče proslavili smo 5 godina dobrih razloga u klubu Zaokret u Beogradu.

Pet godina je kratak period za velike promene, ali za one male i jedan dan je dovoljan .

Za nas koji smo čitavu stvar pokrenuli to je sada već više od 1800 dana posvećenih malim – velikim promenama.  Ali nismo bili sami na ovom putu pružali su nam podršku, doprinosili svojim radom, pa i samo tapšali po ramenu – i to se računa, mnogi: hvala vam što niste ostali na strani ravnodušnih.

Kroz pet godina rada i druženja nastala je velika porodica u kojoj su svakodnevno zajedno:  prodavci, pisci, psiholozi i pedagozi, novinari, muzičari, aktivisti, volonteri,  glumci,  studenti i srednjoškolci, lektori, prevodioci, čistači, sportisti, pesnici, borci za pravdu, mislioci, dizajneri…i svi oni koji na ulicama u susretu s našim prodavcima iskazuju  poštovanja za  ovo što radimo  i želju da doprinesu promenama.

Mnogo je razloga za slavlje. Stoga smo svi zajedno proslavili dosadašnje uspehe, zahvalili se svima onima bez kojih danas ne bismo bili tu i, na kraju, i podelili sa prisutnima radost kretanja u susret novim izazovima! Nagradili smo najuspešnije prodavce (Dušana, Nacu i Mirka), zahvalili se partnerskim organizacijama u distribuciji (Prihvatilište za stara i odrasla lica, Udruženje za pomoć MNRO Zvezdara, Udruženje “Živimo zajedno”, KEC, Udruženje “Duša”, Ženska Mirovna grupa – Pančevo, ŠOSO “Milan Petrović” – Novi Sad), saradnicima/cama redakcije, Herojima promene (Telekom Srbija, Victoria Group, Coca Cola Hellenic), predstavili LICEULICE ambasadore (Nikolu Koju, Sašu Jankovića i Daniela Kovača), a osim toga, mogli su se kupiti svi proizvodi našeg programa „Iz dobrih razloga“ i na licu mesta podrži opstanak naše organizacije, kupovinom razglednica, postera, kao i kalendara za 2016. godinu.

Čitamo se i borimo zajedno i u ovoj godini!

LICEULICE

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s