Studio savremenog pozorišta – novi ciklus

Plavo pozorište pozorišna laboratorija organizuje novi ciklus projekta “Studio savremenog pozorišta” koji će biti održan od novembra 2015. do juna 2016. godine u prostoru Plavog pozorišta, u zgradi BIGZ-a u Beogradu.

„Studio savremenog pozorišta“ je namenjen mladima koji žele da se upoznaju sa savremenim pozorištem kroz specifičan način rada na edukaciji u oblasti glume i režije. Polaznici studija će se, kroz kontinuirani program u trajanju od osam meseci, upoznati sa principima rada Plavog pozorišta, u teorijskom, ali ponajviše u praktičnom smislu kroz niz kreativnih vežbi i zadataka. Prijave su otvorene do kraja oktobra 2015. godine. Možete se prijaviti slanjem mejla na adresu plavopozoriste@gmail.com, a sve dodatne informacije možete dobiti na telefone 064 492 66 81 i 061 66 20 999.

pp_o

Plavo pozorište postoji od 1995. godine, i od samog nastanka neguje edukaciju mladih ljudi, koja se, kao i celokupni rad Plavog pozorišta, oslanja na iskustva nastala u istraživačkim procesima i laboratorijskom radu reformatora pozorišta XX veka, Konstantina Stanislavskog, Antonen Artoa, Ježi Grotovskog, Euđenia Barbe i Odin teatra.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s