Liceulice gost na letnjim festivalima

Ovog leta, u avgustu i septembru, magazin Liceulice bio je gost na festivalima koji su se održavali širom Srbije. Prvi put se naš magazin pojavio na Nišville Jazz festivalu, kao i na Pančevo film festivalu.

BeFunky Collage

Na ovogodišnjem Nišville Jazz festivalu, koji je trajao od 13. do 16. avgusta, Nišlije, kao i oni koji su tih dana posećivali Nišku tvrđavu mogli su da se upoznaju s programom Liceulice, kao i sa samim magazinom. Na štandu Zadrugarica, naše partnerske organizacije iz Niša, pored proizvoda Prirodnih sapunčića posetioci su svakog dana tokom trajanja festivala od 17:00 časova mogli da kupe svoj primerak jubilarnog, dvadeset petog broja magazina Liceulice. Ukoliko niste bili u prilici da svratite na Nišville Jazz festival, magazin ubuduće možete kupiti u Nišu u izložbenom prostoru Zadrugarica.

Početkom septembra, od 2. do 6. septembra, naša partnerska organizacija Ženska mirovna grupa iz Pančeva pobrinula se da posetioci Pančevo film festivala, koji se održava drugi put, dođu do svog primarka magazina Liceulice. Ženska mirovna grupa svakodnevno radi na distribuciji, i magazin možete pronaći u lokalnim pančevačkim kafićima i frizerskim salonima. Magazin možete kupiti i tokom trajanja Ženskog dana, događaja koji se održava svakog meseca.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s