30 dana

Prodavci magazina Liceulice u gostima. Eurobanka Srbije ugostila je naše prodavce proteklog meseca. Posetili su ih prodavci iz naše partnerske organizacije Živimo zajedno. Hvala svim zaposlenima na gostoprimstvu i otkupljenim magazinima, i nadamo se ponovnom druženju. Pozovite nas i vi u goste, podržite naše korisnike i program Liceulice.

11889532_1049225001778001_8215461280795559958_n

Podržite nas, pretplatite se. Pretplatnici magazina Liceulice svakog dana su sve brojniji. Ovoga puta se na pruženoj podršci zahvaljujemo izdavačkoj firmi Mostart d.o.o., kao i Jovani Stevanović, Nadi Božović i Blaženki Beronji. Hvala i Sofiji Đorđević, koja redovno obnavlja svoju pretplatu. Pretplatite se, a mi ćemo vam se zahvaliti poklonom.

Upoznajte novog prodavca magazina Liceulice. Korisnik Udruženja za pomoć MNRO „Zvezdara“ Aleksandar Radošević uključio se u prodaju magazina sa željom da popravi porodični budžet, ali i da zaradi novac za svoje potrebe. Ovog komunikativnog i veselog mladića ubuduće ćete moći da sretnete na Terazijama u društvu Nace, s kojom će zajedno prodavati magazin Liceulice.

Liceulice medijski sponzor Bitefa. 49. beogradski međunarodni pozorišni festival Bitef biće održan se od 17–26. septembra, i u celosti će biti posvećen Jovanu Ćirilovu. Jedan od medijskih sponzora ovogodišnjeg Bitefa biće i magazin Liceulice. Posetioci ovog festivala imaće i priliku da od naših prodavaca kupe primerak novog, dvadeset šestog broja magazina.

Novo prodajno mesto magazina Liceulice. Delta City je izašao susret našim potrebama i omogućio nam svakodnevnu prodaju magazina u njihovom objektu. Zato obratite pažnju na naše prodavce prilikom sledeće posete ovom tržnom centru, jer kupujući Liceulice pomažete mnogima. A čitajući Liceulice pomažete sebi.   

Liceulice nominovano za nagradu „European Democratic Citizenship 2015“. Liceulice ušlo je u uži izbor za nagradu koju dodeljuje European Civic Forum u kategoriji „Media initiative of the year“. Za Liceulice možete glasati onlajn najkasnije do 28. septembra, putem sajta http://civic-forum.eu/en/european-democratic-citizenship-awards-2015.

AktivArt, šezdeset deveti put. Naš nedeljni njusleter AktivArt, koji prati dešavanja na angažovanoj umetničkoj sceni u Srbiji i regionu, bliži se svom novom jubileju.

Socijalno preduzetništvo ostaje naša važna tema. Izašao je deseti po redu njusleter koji se bavi temama iz oblasti socijalnog preduzetništva, a koji Liceulice priprema u saradnji sa SENS mrežom, uz podršku Fondacije „Hajnrih Bel“.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s