Prodavci magazina Liceulice uče jedni od drugih

Krajem prošlog meseca, u prostorijama Kreativno-edukativnog centra za mentalno nedovoljno razvijene osobe, naše partnerske organizacije, organizovali smo treninge za prodavce magazina Liceulice. Prodavci su međusobno razmenjivali iskustva i zajedno osmišljavali nove načine prodaje magazina.

Na ovim sastancima se prodavci magazina Liceulice upoznaju, druže, ali i uče jedni od drugih. Oni koji su uspešniji davali su savete ostalim prodavcima kako da poboljšaju svoju prodaju. Demonstrirali su i kako oni prilaze ljudima i nude Liceulice.

17183_1003633653003803_6729905917309593930_n

Treninzi namenjeni prodavcima osmišljeni su pre svega kao mesto gde oni jedni drugima mogu da postavljaju pitanja. Budući da su životne situacije naših prodavaca donekle i slične, njima je ovakav način okupljanja i druženja veoma važan. Na ovim treninzima prodavci ne razmenjuju samo iskustva vezana za prodaju magazina već i ona koja se tiču svakodnevnog života.

Dosad su održana dva ovakva treninga u prostorijama naše partnerske organizacije. Održan je i jedan trening u Tržnom centru Ušće, ispred Home centra. Trening na terenu pružio je prodavcima jasnu sliku o tome u kakvim se sve situacijama prodavci mogu naći, i kako se u njima treba ponašati.

Mnogi su na ovim treninzima stekli nova prijateljstva i nova znanja, a ovakvi treninzi predstavljaju podršku u radu našim prodavcima. Stoga planiramo da i u narednom periodu organizujemo ovakve i slične treninge.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s