30 dana

Prodavci magazina Liceulice u gostima. U želji da njihovi zaposleni kupe magazin Liceulice i upoznaju naše prodavce, firme Represent communitacions, Erste banka, Ipsos Strategic Marketing, Metro, Praxis i Wiener Städtische osiguranje pozvale su nas u goste proteklog meseca. Hvala prijateljima koji nas redovno pozivaju u goste, kao i onima koji to čine nešto ređe, ali i onima koji će nam se tek priključiti u ovoj akciji podrške našim korisnicima.

1432904513555Podržite nas, pretplatite se. Svakog dana su sve brojniji pretplatnici magazina Liceulice, koji nam tim vidom davanja pružaju direktnu podršku. Među našim novim pretplatnicima su Grand Prom d.o.o. i Marbo product, kompanije koje su se pretplatile na više od jednog primerka svakog novog broja magazina Liceulice. Dosta je i onih vernih čitalaca koji svoje pretplate redovno obnavljaju, i ovom prilikom se zahvaljujemo na tome Vladimiru Krnajskom i osnovnoj školi „Sava Žebeljan“ iz Crepaje.

Najčitaniji tekst u aktuelnom dvadeset četvrtom broju magazina Liceulice. Tekst Dejana Kožula Kupite moju umetnost, a ja ću kupiti BP tekst je koji privlači najveću pažnju naših čitalaca. Ukoliko već niste, nabavite svoj primerak i pročitajte ovaj zanimljiv članak o nemačkom umetniku Rupeu Kozeleku (Ruppe Coselleck), koji se odlučio da naftne ostatke preproda kao umetničko delo. Od zarađenog novca kupio je dosad više od dve hiljade deonica British Petrola, sa ciljem da ih „pokori“ njihovim otpadom.

Podrška je važna. Za učesnike konferencije „Usluge socijalne zaštite i organizacije civilnog društva kao pružaoci – EU standarda i domaće prekse“, koji će se održati 25. i 26. juna u Subotici, TACSO (Technical Assistance for Civil Society Organisations) obezbedio je sedamdeset primeraka aktuelnog broja magazina Liceulice. Kupujući Liceulice pomažete mnogima. Čitajući Liceulice pomažete sebi.

Nove partnerske organizacije iz Pančeva. Naša partnerska mreža širi se i dalje. Odnedavno su se listi naših partnerskih organizacija priključile još dve organizacije iz Pančeva. U prethodnih mesec dana potpisali smo ugovor o saradnji s Društvom za pomoć MNRO iz Pančeva i sa Ženskom mirovnom grupom ‒ Pančevo. Na taj način je korisnicima ovih organizacije omogućeno da se uključe i prodaju magazin Liceulice i u svojoj lokalnoj zajednici.

AktivArt, šezdeset peti put. Naš nedeljni njusleter AktivArt, koji prati dešavanja na angažovanoj umetničkoj sceni u Srbiji i regionu, obeležio je svoj mali jubilej, izašavši po šezdeset peti put.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s