Upoznajte Mirka

Mirko se u našoj kancelariji pojavio pre nešto više od mesec dana, sa željom da ponovo prodaje magazin Liceulice. Mirka se neki možda i sećaju, pošto je već prodavao magazin Liceulice, na istom mestu na kome ga i danas prodaje. Nakon pauze od dve godine, tokom kojih je između ostalog radio i u zemljama bivše Jugoslavije, Mirko se vratio u Beograd i možete ga pronaći na Platou ispred Filozofskog fakulteta, ili na Trgu republike.

Uspešnost u prodaji, koja ga je krasila, nije Mirka u međuvremenu napustila. Već prvog dana uspeo je da proda četrdeset primeraka magazina, a na dalje je održavao taj tempo prodaje. U proseku, Mirko svakodnevno  proda oko trideset primeraka magazina Liceulice. Njegova tajna su njegova pozitivna energija, učtivost i ljubaznost s kojom se obraća svakom prolazniku. Uz širok osmeh, razgovara s ljudima i želi da im prenese šta je magazin Liceulice i zbog čega je kupovina ovog magazina njemu važna.

mirko_net

Mirko ima dosta poznanika, ali i prijatelja. Jedan od njih je i Emir, s kojim svakodnevno  prodaje magazin. Odnedavno, njih dvojica su uspeli i da iznajme stan, tako da sada prvi put žive samostalno. Iako to nije bilo lako, njih dvojica su uspela da sebi obezbede smeštaj i svakodnevne obroke. Upornost, marljivost i savesnost  s kojom prilaze prodaji magazina Liceulice omogućila im je da ne brinu više da gde će prenoćiti.

O iskustvima koja je stekao, kao prodavac magazina Liceulice, šta Mirko pored toga još voli da radi i koja je njegova najveća strast, i još mnogo toga možete pročitati u novom broju magazina Liceulice.  Novi, 24. broj možete kupiti upravo od Mirka. Potražite ga na Platou ili Trgu republike, sigurno će rado porazgovarati s vama.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s