Liceulice u zapadnoj Srbiji!

Magazin Liceulice nedavno je otvorio novo poglavlje u svom delovanju. Naime, u saradnji s brojnim partnerima, Liceulice stvara svoju mrežu i u Zapadnoj Srbiji. Donedavno se u ovom delu Srbije naš magazin prodavao samo u Požegi, ali uskoro nas možete očekivati i u Užicu, Arilju, Čačku i Lučanima!

Liceulice je počelo da stvara široku mrežu koja će na razne načine uključiti svoje partnere iz Zapadne Srbije u proces stvaranja našeg magazina – od pronalaženja tema i pripreme tekstova, pa sve do konačnog (i najvažnijeg) čina same prodaje, koja direktno osnažuje marginalizovane pojednice našeg društva. Članovi ove mreže mogu biti organizacije civilinog društva, ali i istaknuti pojednici, društveno odgovorni predstavnici biznis sektora, mediji, predstavnici javne uprave, kao i organizacije i institucije koje po prirodi stvari mogu biti bliske misiji našeg magazina.

11017516_778802802201575_1384227637538004647_n

Organizacija Forca iz Požege biće biti regionalni koordinator. Na dva sastanka koje smo održali u njihovim prostorijama razvijene su strategije nastupa, tako da ćemo od sledećeg broja biti organizovano prisutni i u većini gradova zapadne Srbije. Ovo je prilika za nove čitaoce da redovno kupuju Liceulice i tako direktno pomognu nekim svojim sugrađanima, ali i da pročitaju tekstove koji se tiču i njihovog neposrednog okruženja. Liceulice je magazin čije se delovanje ne ograničava samo na Beograd – naprosto, slučajno smo nastali baš u tom gradu, ali naša misija je temeljno menjanje čitavog našeg društva, pa je ozbiljna „decentralizacija“ produkcije magazina logičan korak.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s