Heroji promene

Liceulice je u petoj godini svog postojanja. Iza nas su dvadeset tri broja istoimenog magazina i angažovanje preko stotinu šezdeset korisnika/prodavaca. Kao što već znate, Liceulice pomaže onima kojima je pomoć najpotrebnija, omogućavajući im da rade, da se edukuju i ohrabre, da zarade i nešto vidljivo promene u svom životu. I to nije sve što smo uradili!

Ipak, zbog odsustva sistematske i stabilne podrške, svakodnevno se borimo za goli opstanak. Vaša podrška nam je važna kako bismo opstali i uspeli.

Svaka promena u društvu nabolje zahteva trud, razumevanje i podršku onih kojima je do te promene stalo, zavisi od mnogih, od boraca i heroja promene. Tako i opstanak programa Liceulice zavisi od njih. Jer i najteži teret kada se podeli na mnoge, lakše se nosi.

Heroji promene su oni koji nadahnjuju, koji ulivaju nadu da je promena moguća i da solidarnost i humanost postoje. Prvi naši Heroji promene koji svojom podrškom pomažu opstanak našeg programa jesu Coca-Cola Hellenic i Telekom Srbija.

Svi koji su spremni da se obavežu na stratešku podršku tokom jedne godine ili duže postaju naši Heroji promene. Heroji su oni kojima je stalo da magazin Liceulice izlazi redovno, u povećanom tiražu, da nekoliko stotina naših prodavaca ima redovan posao i zaradu, i da se taj broj stalno povećava. Zahvaljujući podršci Heroja, naši prodavci će dobijati letnju i zimsku odeću i obuću i opremu za rad, stručnu obuku i dnevnu podršku. Otvorićemo i nove programe direktne podrške za najugroženije i bićemo u mogućnosti da svoje aktivnosti proširimo na nekoliko gradova u Srbiji. Ujedno će se povećati i stepen samoodrživosti svih naših programa.

Uz osećanje ponosa i našu zahvalnost, Heroji promena dobijaju i druge povlastice i poklone, ali o tome kad nam se javite.

S vašom podrškom moguće je vidljivo promeniti živote mnogih, i tako pomažući programu Liceulice dobijate priliku da s „malo“ učinite „mnogo“. Budite naši Heroji promene!

Heroji_promene_1

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s