Prednovogodišnji KUPEK!

Ekipa radio-emisije KUPEK organizuje još jedno snimanje emisije uživo. U nedelju uveče u klubu “20/44” Dejan Kožul, kreator KUPEK-a, razgovaraće sa muzičarem Kraljem Čačka i bendom Ah Ahilej. Osim razgovora, i Kralj Čačka i Ah Ahilej će održati koncerte.

Ulaz je slobodan, ali će publika kupovinom „Štenderaj” majica, kao i nekih drugih proizvoda moći da pomogne opstanak magazina Liceulice.

kupek logo copy manji

„Jugoslavija je mrtva, barem onakva kakvu smo poznavali. Ostao je prostor nesrećne konstrukcije i još nesrećnije istorije. Zovu ga Zapadni Balkan, ili region, a na tom prostoru čak i u najcrnje dane odvijao se paralelni život isprepleten zajedničkim jezikom i zajedničkim kulturnim obrascima. KUPEK je emisija za jugofuturiste, za one koje nerviraju granice, za one kojima je zvuk gitare isti uvek bio. KUPEK je emisija koja promoviše umetnike kojima su male i smešne novonastale državice, ali pre svega KUPEK je emisija za sve nas koji vide ili koji žele da vide dalje od sopstvene ulice”, kažu autori KUPEK-a o svojoj emisiji, a u ovu nedelju imaćemo priliku da uživamo u poslednjoj emisiji za jugofuturiste u ovoj godini.

https://www.facebook.com/events/420962478052241/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s