Otvaranje Uličnog festivala aktivizma Vreva: sreda, 10.09. u 18h, KC Grad

Ovogodišnja Vreva startuje 10. septembra u dvorištu Kulturnog centra GRAD (Braće Krsmanović 4) u 18h uz zvuke urbane gospel muzike nastupom hora Merry Gospel Choir. Istovremeno, Miško, saradnik magazina Liceulice, koji već više od 15 godina živi na beogradskim ulicama, sa prijateljima sprema poseban pasulj za posetioce festivala. A SENS mreža u svom corner shop-u predstavlja proizvode nekoliko socijalnih preduzeća koje će posetioci moći da kupe i na taj način podrže ovaj novi oblik ekonomije i pionire socijalnog preduzetništva u Srbiji.

 

Drugi Ulični festival aktivizma – Vreva, biće održan od 10. do 13. septembra, u Beogradu, u produkciji magazina Liceulice i partnera. Vreva kroz niz programa nastoji da afirmiše, zaštiti  i podstakne  aktivizam, angažovano stvaralaštvo, preduzimljivost, brigu o zajednici i životnoj sredini, multikulturalnost i toleranciju, inkluziju nasuprot diskriminaciji,  humanost, solidarnost i filantropiju.

Ovih nekoliko dana ulice, parkovi, dvorišta, haustori i druga javna mesta postaće pozornice, bine, galerije i podijumi bez zidova, otvoreni za sve.

Više informacija o festivalu možete pronaći na stranici vreva-festival.tumblr.com ili Facebook stranici www.facebook.com/Festival.Vreva
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s