Štenderaj u kulturno-umetničkom programu humanitarnog karaktera

U Kulturnom centru Grad u Beogradu, u utorak 8. jula, sa početkom u 19 časova, održaće se snimanje jubilarne radijske emisije KUPEK broj 99, a sav prihod će biti iskorišćen kao pomoć stradalima od poplava u Obrenovcu.

Kako dugo sarađujemo sa KUPEK-om, želeli smo i mi da doprinesemo humanitarnom cilju ovog jubileja pa smo pripremili specijalnu seriju Štenderaj majica, od čije prodaje će ovaj put sav novac ići u humanitarne svrhe. Zato, budite humani, solidarni, prepoznatljivi i odgovorni i ovaj put. Ovo je još jedna prilika da obnovite svoj, ali i ormar ili frižider onih koji to ne mogu sami. Zavirite u naš Štenderaj, licem u lice sa svima onima koji sanjaju o boljem sutra. Svaka majica ima svoju priču. Svaka majica nosi svoju poruku. Svaka majica menja i ulepšava nečiji život!

Nikola Puzigaca

Tanja StevanovicMonika LangVesna Pesicby Filip Pomykalo

 

 

 

 

Obeležje svakog KUPEK-a je da u emisiji ima bar po jednog gosta, kulturnog pregaoca. Ovoga puta biće ih nekoliko. Pre svega za razgovor na temu nezavisne kulturne scene, o svim prednostima i manama, zaduženi su Radomir Lazović i Milica Pekić. Radomir je jedan od pokretača Ulične galerije, a platu prima i u Ministarstvu prostora i još ponekim organizacijama. Ne podleže smanjivanju plata državnim službenicima. Milica je suosnivačica KIOSKA platforme za primenjenu umetnost, a uz to je i predsednica Upravnog odbora Asocijacije Nezavisna kulturna scena Srbije (NKSS).

Horkestar i Jesenji orkestar (Daniel Kovač) biće zaduženi da popune prostor između razgovora, kao i da pripreme atmosferu za ovo specijalno izdanje KUPEK-a. A čast da zatvori ovo kulturno-umetničko druženje ima Skrech majstor Ljuban.

 

Advertisements

One thought on “Štenderaj u kulturno-umetničkom programu humanitarnog karaktera

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s