Postanite saradnici AKTIVART-a!

Magazin LICEULICE pokrenuo je  platformu za podršku i promovisanje aktivističke/ društveno angažovane umetnosti iz Srbije i regiona, pod nazivom AktivArt. Ovim putem pozivamo studente humanističkih nauka i sve druge zainteresovane da nam se priključe kao saradnici/ volonteri!

U okviru platforme AktivArt odvija se nekoliko aktivnosti: regionalni tim urednika i volontera radi na mapiranju aktivističke umetnosti za istoimenu rubriku na sajtu LICAULICE; posebno zanimljive vesti smeštamo u nedeljni AktivArt newsletter, a najvažnijim temama posvetićemo pažnju i u narednim brojevima magazina.

Dosad je poslato dvadeset regionalnih AktivArt newslettera na srpskom, pet  na makedonskom i jedan na albanskom jeziku.

Pozivamo sve zainteresovane da nam se priključe kao saradnici/ volonteri, i daju svoj doprinos izgradnji mreže društveno angažovane umetnosti u regionu. Uz našu pomoć ćete raditi na pripremi nedeljnog newslettera na srpskom jeziku, kao i na sastavljanju kratkih informativnih tekstova za AktivArt bazu podataka.

Ako želite da saznate više o ovome, da se se oprobate u pisanju i steknete korisno radno iskustvo ‒ javite nam se! Količinu posla određujete prema svojim mogućnostima.

Više informacija i prijavljivanje: tijana.spasic@liceulice.org

liceulice_plakat_poziv za saradnike

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s